Test sýrů 2010

25250 239271529945_195414254945_840598_5652831_nÚnor 2010, Velké Bílovice – Praha

Poslední únorový den proběhl v redakci časopisu Vino a Styl. Velký redakční test sýrů. Byla to nesmírná zkušenost, ale nevím nevím, zda-li ji ještě nekdy dobrovolně podstoupím. Celý den zkoumat aroma a chuť sýrů je opravdu velmi naročné. Výsledek a kompletní reportáž naleznete na stránkách časopisu Víno a Styl.

 

{yoogallery src=[/images/stories/novinky/test-syru-2010] width=[100] height=[100]}

Seznam vzorků:

1. Brazzale – Gorgonzola Blue – piquant type
2. Gran Moravia – extra tvrdý
3. Verena Dolce
4. Brazzale – Provolone Piccante
5. Brazzale – Pecorino Romano
6. Gouda
7. Gruyére Suisse
8. Beaufort AOC
9. Comte AOC
10. Roquefort
11. Tomme Chevre Accous
12. Le Cousin
13. Basils Rauchkase
14. Reblochon de Savoie
15. Ziege Pittig
16. Beemster Vlaskaas
17. Beemster XO
18. Miltra – polooštěpek pařený sýr
19. Miltra – polooštěpek pařený sýr uzený
20. Madeta – Blaťácké zlato
21. Madeta – Niva Premium
22. Sedlčanský Pepin zrající
23. Král sýrů Premium
24. Creamfields Blue Cheese
25. President Camembert
26. President Brie s olivami
27. Zottarella Classic
28. Emmental Entremont
29. Caprino Bianco
30. Zirritto Pecorino da Tavola
31. Caprello formaggio caprino
32. Parmigiano Reggiano
33. Grana Padana
34. Mimolette
35. Soignon Tomme de Chevre
36. Soignon Fromage de Chevre
37. President Palet de Chevre
38. Comte
39. Camembert de Normandie
40. Brie de Meaux
41. Epoisses
42. Fourme d´Ambert
43. Livarot
44. Roquefort
45. Valencay
46. Saint Maure de Touraine
47. Pont L´Eveque
48. Beaufort
49. Langres
50. Saint Nectaire
51. Ossau-Iraty