Sezónní menu v restaurantu U Kastelána

1.5.2010 Velké Bílovice, Brno

Od čtvrtku 6. května můžete v restaurantu U Kastelána http://www.ukastelana.cz v Brně vychutnat krásné sezónní menu, které pro Vás připravil pan Michal Goth, mým úkolem bylo pro Vás vybrat vína a tím Vám dotvořit plnohodnotný enogastronomický zážitek.

Menu z chřestu a medvědího česneku

  • Amuse bouche
  • Raviola z kedlubny s ricottou a medvědím česnekem
  • Sušeno-pečený losos s vlažným chřestovým salátem, pažitkový vinaigrete
  • Mozarella de Bufallo se šunkou Belotta s rajčaty a čipsy z medvědího česneku
  • Chřestový krém 
  • Telecí kýta s chřestem a smrži
  • Dezert z rebarbor

Veškerá vína byla vybrána z prémiového Rakouského, ležíciho v proslulem Wachau v obci Joching, vinařství Schmelz http://www.schmelzweine.at.

Věříme, že jsme pro Vás připravili jedinečný zážitek…