Sezónní menu v restaurantu U Kastelána
1.5.2010 Velké Bílovice, Brno
Od čtvrtku 6. května můžete v restaurantu U Kastelána http://www.ukastelana.cz v Brně vychutnat krásné sezónní menu, které pro Vás připravil pan Michal Goth, mým úkolem bylo pro Vás vybrat vína a tím Vám dotvořit plnohodnotný enogastronomický zážitek.
Menu z chřestu a medvědího česneku
- Amuse bouche
- Raviola z kedlubny s ricottou a medvědím česnekem
- Sušeno-pečený losos s vlažným chřestovým salátem, pažitkový vinaigrete
- Mozarella de Bufallo se šunkou Belotta s rajčaty a čipsy z medvědího česneku
- Chřestový krém
- Telecí kýta s chřestem a smrži
- Dezert z rebarbor
Veškerá vína byla vybrána z prémiového Rakouského, ležíciho v proslulem Wachau v obci Joching, vinařství Schmelz http://www.schmelzweine.at.
Věříme, že jsme pro Vás připravili jedinečný zážitek…